برای اینکه شیرینی و کیک شما بافتی نرم و لطیق داشته باشد، در بعضی مواقع به جای آرد از نشاسته ذرت استفاده میکنند. همچنین از این نوع نشاسته می توان برای تهیه پودینگ، کاسترد و انواع کرمها و دسرها نیز استفاده کرد همچنین عامل غلیظ کننده سوپ ها نیز می باشد و در تهیه سس نیز کاربرد دارد.
از طرفی چون از لحاظ طعم و بو و رنگ خنثی می باشد در شیرینی پزی و کیک پزی و همچنین تزئین هایی که با فوندانت صورت انجام می شود کاربرد زیادی دارد. در برخی کرم ها نیز از این نوع نشاسته برای غلظت استفاده می شود. همچنین در دستور رولت و کیک اسفنجی ساده برای لطافت بافت کیک نیز استفاده می شود.
برای اینکه بتوانید آرد ذرت را از نشاسته آن تشخیص دهید، یکی سری فاکتور ها و تفاوت ها دارند. اینجاست که تشخیص این دو نوع ماده غذایی ضروری می باشد. برای اطلاع دقیق از ویژگی های آرد ذرت می توانید به مطلب آرد ذرت و موارد استفاده از آن مراجعه کنید.
آرد ذرت از آسیاب کردن دانه های ذرت خام و خشک تهیه میشود. روند تهیه آرد ذرت مانند آرد گندم می باشد. دانه های ذرت خام و خشک را با دستگاه های مخصوص آسیاب کرده و حاصل آن پودر نرم و نسبتا لطیفی میشود که به آن آرد ذرت میگویند.
نشاسته ذرت که با نام انگلیسی corn starch شناخته می شود، طی فرآیندی از دانه ذرت استخراج میشود و برای تهیه آن به دستگاه های مخصوص صنعتی و فرآیند های مختلف نیاز است.
ذرت ها بر اساس نژاد شان به رنگ های زرد، سفید، آبی، بنفش و سیاه دسته بندی می شوند. بنابراین وقتی دانه های خشک این ذرت ها آرد شوند، رنگ آرد ذرت شان نیز بر اساس نژاد آن متفاوت خواهد بود. اما رنگ مرسوم رنگ زرد یا نخودی می باشد. اما دقت داشته باشید که نشاسته ذرت همیشه به رنگ سفید است و این مورد یکی از مهمترین تفاوت های آرد ذرت و نشاسته آن است.
همچنین یادآوری این موضوع که این نشاسته مانند نشاسته گندم سفید رنگ می باشد خالی از لطف نیست و این دو را نباید با همدیگر اشتباه گرفت زیرا شما اصلا نمیتوانید در دستوری که نشاسته ذرت دارد از نشاسته گندم استفاده کنید.
شما اگر آرد ذرت را بچشید، کاملاً طعم و مزه ذرت را میتوانید تشخیص دهید ولی نشاسته آن مزهای خنثی دارد و هیچ طعم خاصی ندارد.
نشاسته را در ظروف در بسته و جای خشک و خنک نگهداری کنید.
چون آرد ذرت فاقد گلوتن است بنابراین بیشتر مستعد خراب شدن است، پس این آرد را باید از گرما و رطوبت محافظت و در مکانی خشک نگهداری کرد. در صورتی که تغییری در بو و رنگ نشاسته و آرد ذرت مشاهده کردید از مصرف آن در تهیه غذا خودداری کنید.
این شرکت با برند تجاری خوشمک ، و استفاده از بهترین نوع مواد اولیه در کنار بکار گیری ماشین آلات و فناوری های نوین در سال ۱۳۸۲ شروع به فعالیت نمود.
هدف اصلی این مجموعه ، تولید و عرضه محصولات با کیفیت در تراز عالی بر اساس آنالیز درخواستی مشتریان می باشد.