آرد مرغوب : ماده اصلی تمام شیرینی ها و کیک ها آرد می باشد و آرد به عنوان یک محصول ضروری در منزل تلقی میشود. به همین دلیل امکان دارد که مقداری زیاد خریداری شود و این امر باعث می شود که بحث نگهداری مناسب و طولانی مدت آن بدون اینکه کیفیتش دچار افت شود، همیشه مطرح باشد. با اینکه این محصول از ماندگاری بالایی برخوردار است اما امکان دارد به دلیل عدم رعایت بعضی از نکات منجر به از بین رفتن خواص ارگانولپتیک و یا ظهور حشرات در آرد شود.
دو پارمتر اصلی در خوب ماندن آرد رطوبت و دما می باشد. دمای نگهداری از آرد باید کمتر از 20 درجه سانتیگراد باشد، اما اگر قصد دارید که آرد برای مدت طولانی سالم و با کیفیت بماند باید در شرایط دمایی در محدوده 5 تا 15 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
آرد هایی که بیش از اندازه رطوبت داشته باشند باعث ترشیدگی و کلوخه شدن سریع آن می شود. می توان با یک آزمایش ساده رطوبت داخل آرد را تخمین زد.
برای این کار مقداری آرد را در مشت خود قرار داده و بهم فشار دهید سپس مشت خود را به آرامی باز کنید، اگر به صورت پودر از هم کاملا جدا شد پس آرد خشک می باشد ولی و اگر ذرات آرد به صورت تکه تکه به هم چسبید پس رطوبت آن مناسب و آرد مرغوب می باشد. اما اگر ذرات آن به صورت یک تکه به هم چسبید رطوبت آرد بالا باشد ( بیش از ۱۴ درصد) ضمنا آردهای با رطوبت بالا رنگ تیره تری دارند.
برای تشخیص آرد مرغوب می توانید پس از بازکردن کیسه آرد، مقداری از آرد را برداشته و بوی آن را استشمام کنید. آرد باید دارای بوی تازه و مطبوع باشد همچنین یک آرد خوب باید دارای رنگ طبیعی باشد. در صورتی که بوی دیگری شامل بوی کهنگی به مشام برسد آرد مورد نظر از کیفیت لازم برخوردار نیست. و معمولا آرد های کهنه رنگ تیره ای دارند.
آلودگی به حشرات در آرد به دلیل رعایت نکردن شرایط تولید و نگهداری آرد می باشد. این آلودگی بیشتر به دلیل افزایش سطح رطوبت و پردازش ناکافی کیفیت محصول رخ می دهد. همچنین ممکن است در زمان نگهداری، آرد در معرض آلودگی توسط حشرات، کنه ها و جوندگان قرار گیرد. و به دلیل اعمال متابولیسم کنه ها، حشرات و لارو ممکن است، آرد بوی بسیار نامطبوعی گرفته و غیر قابل مصرف شود. حشرات موجود در آرد قهوه ای رنگ هستند. سرخرطومی نیز یک آفت همه کاره است که تقریباً هر چیزی را نابود می کند، از غذاهای فله گرفته تا آرد. بنابراین باید دقت شود که آرد در معرض حمله حشرات قرار نگیرد.
1- برای نگهداری آرد توصیه می شود که آرد را از بسته بندی اولیه خارج نموند و درون یک کیسه زیپدار بریزید سپس آرد را به مدت 72 ساعت درون فریزر قرار دهید تا میکروارگانیسم های درون آن از بین برود. سپس آرد را درون یک ظرف دربدار ریخته و در جای تاریک، خشک و خنک دور از نور خورشید نگهداری کنید. اگر محل سکونت شما جز مناطق گرم محسوب می شود، میتوانید آرد را درون فریزر هم نگهداری کنید.
2- نور و گرما از عواملی هستند که بر ماندگاری و کیفیت آرد تاثیر می گذارند. بهتر است آرد را در ظروف شیشهای نگهداری کرده و از ظروف مات دربسته یا ظروف تیره استفاده کنید.
3- همچنین آرد بو در محیط را به خود جذب می کند؛ پس آرد را در کنار مواد غذایی معطر مانند ادویه، قهوه، شوینده، چای و… نگهداری نکنید.
مدت زمان و تاریخ انقضای هر کدام ار آرد ها با هم متفاوت است. به عنوان مثال مدت زمان نگهداری آرد گندم با رعایت تمامی اصول و در شرایط ایدهآل هشت ماه است. مثلا تاریخ انقضای آرد سویا تا یک سال و آرد ذرت پنج ماه می باشد.
این شرکت با برند تجاری خوشمک ، و استفاده از بهترین نوع مواد اولیه در کنار بکار گیری ماشین آلات و فناوری های نوین در سال ۱۳۸۲ شروع به فعالیت نمود.
هدف اصلی این مجموعه ، تولید و عرضه محصولات با کیفیت در تراز عالی بر اساس آنالیز درخواستی مشتریان می باشد.