شرکت تولیدی آرد گیلان خوشه برگزیده هجدهمین جایزه ملی کیفیت بر اساس مدل کیفیت شد.سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان مرجع رسمی تعیین و اعطای جایزه ملی کیفیت ایران، هجدهمین دوره این جایزه را برگزار کرد و از تمامی واحدهای تولیدی، خدماتی اعم از خصوصی، دولتی و نهادها در ابعاد اقتصادی بزرگ، متوسط و کوچیک برای ثبت نام و شرکت در این فراخوان دعوت به عمل آورد.در این دوره 1007 شرکت متقاضی حائز ارزیابی برای دریافت جایزه شدند که با ارزیابی دشوار سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان مرجع رسمی تعیین و اعطای جایزه ملی کیفیت ایران، هجدهمین دوره این جایزه را برگزار میکند بدین وسیله از تمامی واحدهای تولیدی، خدماتی اعم از خصوصی، دولتی و نهادها در ابعاد اقتصادی بزرگ، متوسط و کوچیک برای ثبت نام و شرکت در این فراخوان دعوت به عمل میآورد.
صنایع بزرگ کشور در حوزههای غذا، بازرسی، دانش بنیان، لبنی، آب و برق، شیرینی و شکلات، کاشی و سرامیک، پتروشیمی، سیمان، شیمیایی، انرژی، ساختمان، پلیمری، الکترونیکی، قسمتی از صنایع فلزی و غیر فلزی و شرکتهای نیمه دولتی وابسته به دستگاههای اجرایی و وزارتخانهها در مجموع جنس متنوعی از صنایع شرکت کننده برتر در این دوره از جایزه ملی کیفیت شدند. که شرکت تولیدی آرد خوشه گیلان موفق به اخذ جایزه هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت گردید.
آقای مهدس اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد در سخنرانی خود گفتند: در ادوار گذشته در مجموع از دوره یک تا شانزدهم فقط ۱۱۲ شرکت کننده داشتیم که در این دوره خوشبختانه فقط ۱۹۳ بنگاه منتخب داریم که در نوع خود بینظیر است.
همچنین آقای امینی دبیر جایزه ملی کیفیت نیز از برگزاری بین اللملی جایزه ملی کیفیت مبتنی بر مدل جهان اسلام از سال آینده خبر داد و گفت: قرار است از سال آینده شرکت کنندگانی از ۵۷ کشور عضو موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای جهان اسلام با نام اختصاری اسمیک در جایزه ملی کیفیت شرکت گنند.
به گفته امینی؛ از ۳۱ استان کشور در هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت برگزیده داشتیم که تهران با ۲۱ برگزیده بیشترین و استان ایلام با یک برگزیده کمترین میزان برگزیدگان را به خود اختصاص داده بودند.
شرکت تولید آرد گیلان خوشه
شرکت تولیدی آرد گیلان خوشه ( سهامی خاص ) با برند تجاری خوشمک در سال 1377 با تکیه و پشتوانه 30 سال تجربه مرحوم حاج محمد محمدی مهربانی در شهر صنعتی رشت تاسیس و در سال 1382 ، با ظرفیت آسیابانی 300 تن گندم در شبانه روز شروع به فعالیت نمود.
در سال 1390 در راستای افزایش فضای ذخیره سازی مواد اولیه ، اقدام به ساخت و راه اندازی سیلوهای مکانیزه ذخیره گندم به ظرفیت 20000 تن با ماشین آلات و تکنولوژی شرکت ایتالیایی Frame و در سال 1397 در مسیر توسعه ، کار آفرینی و در راستای ارتقا سطح کیفی و کمی محصولات خود ، فاز دوم مجموعه به ظرفیت 300 تن در شبانه روز را با بهره گیری از نیروی انسانی کارآزموده و بکارگیری ماشین آلات و تکنولوژی نوین بولر (Buhler) سوییس مورد بهره برداری قرار داد.
در حال حاضر این شرکت با ظرفیت آسیابانی 600 تن گندم در شبانه روز ، همواره تلاش خود را در جهت تولید محصولات با کیفیت متناسب با نیازها و درخواستهای مشتریان بکار می گیرد.